حافظۀ ترجمه

حافظۀ ترجمه

حافظۀ ترجمه نوعی ابزار برای تسریع و تسهیل کار مترجم است.
حافظۀ ترجمه

حافظۀ ترجمه

حافظۀ ترجمه نوعی ابزار برای تسریع و تسهیل کار مترجم است.

باکتری های عامل فساد خیارشور و کمک آن ها به محیط زیست



محققین یک مرکز تحقیقات کشاورزی در آمریکا به تازگی روشی را پیش روی صنعت نساجی قرار داده اند که توسط آن با کمک نوعی از باکتری ها، که در حین فرایند تخمیر خیار شور عامل قرمز شدن پوست خیار هستند، می توان رنگ موجود در پساب صنعتی را تصفیه کرد.


برخی گونه های لاکتوباسیلوس هنگامی که در معرض تارترازین ، نوعی افزودنی که در تولید خیارشور به کار می رود،قرار می گیرند، رنگ قرمز تولید می کنند. ایلنی پرز دیاز و همکاران وی در موسسه تحقیقات کشاورزی (َARS) آمریکا در تحقیقات خود روی این باکتری به این نتیجه رسیدند که از آن می توان برای تصفیه رنگی به نام آزو استفاده کرد.این ماده در صنایع نساجی برای انتقال رنگ های قرمز و نارنجی و زرد به پارچه کاربرد داشته و در صورت تصفیه نشدن می تواند پساب صنعتی را آلوده کند. نتایج این مطالعه در نشریه میکروبیولوژی کاربردی منتشر شده است.
این کشف مهم زمانی صورت گرفت که متخصصین میکروبیولوژی مشغول تحقیق روی فساد قرمز خیارشور و عامل بوجود آورنده آن بودند. آنها لاکتوباسیلوسهای عامل این فساد را ایزوله کرده و این باکتری ها را به شیشه های حاوی خیارشور منتقل نمودند. خیارشور هایی که حاوی تارترازین بودند همگی قرمز رنگ شدند، اما نمونه هایی که حاوی ترمریک بودند و آن هایی که هیچ افزودنی خاصی نداشتند فساد نشدند. بر اساس گزارش محققین، از میان هفت روشی که برای جلوگیری از فساد قرمز امتحان شدند افزودن بنزوات سدیم بهترین گزینه است.

منبع:
Pickle Spoilage Bacteria May Help Environment
ScienceDaily
Sep. 17, 2010


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد