حافظۀ ترجمه

حافظۀ ترجمه

حافظۀ ترجمه نوعی ابزار برای تسریع و تسهیل کار مترجم است.
حافظۀ ترجمه

حافظۀ ترجمه

حافظۀ ترجمه نوعی ابزار برای تسریع و تسهیل کار مترجم است.

سرکه بالزامیک(تصاویر و مقاله)


سرکه بالزامیک

منبع:

eng.acetobalsamicodelduca.com


سرکه بالزامیک ( که با نام اختصاری ABTنیز شناخته می شود ) یکی  از محصولات غذایی  کشور ایتالیا بوده و قدمت آن به دوران رم باستان باز می گردد. تقریباً تا 30سال قبل خارج از کشور ایتالیا کسی با این محصول آشنایی نداشته و تحقیقات چندانی هم درباره ترکیبات و خصوصیات تغذیه ای آن صورت نگرفته است، اما امروزه در تمام کشورها عرضه شده وچند کشور دیگر نیز آن را تولید می کنند.


ادامه مطلب ...

بسته بندی




یکی از مسائلی که خیلی ما ایرانی ها را حرص می دهد این است که چرا کالاهایی مانند زعفران و خرمای ایرانی باید در کشورهای دیگر در جعبه های بسیار زیبا بسته بندی شده سپس با قیمت های بالا بفروش بروند و درآمدی که باید به جیب من و شما می رفت به جیب مردم کشورهای خارجی برود.


دیگر همه دنیا می دانند که یک بسته بندی زیبا و مناسب چه تاثیری در فروش و قیمت یک کالا خواهد داشت و نیازی به گفتن نیست که دوران فروش فله ای خصوصا در مورد مواد غذایی به سر آمده است.


در ادامه مطلب چند تصویر از بسته بندی مواد غذایی را می توانید ببینید.


در ضمن اگر خواستید کالای خود را به کشورهای دیگر صادر کنید و در بازار های رقابتی آنجا حرفی برای گفتن داشته باشید باید به این مطلب توجه کنید که مشتری در اولین مرحله از انتخاب یک کالا به بسته بندی آن توجه می کند. از آنجایی که تولید کنندگان خارجی سرمایه زیادی را صرف طراحی بسته بندی می کنند شما نیز باید همین سرمایه را خرج بسته بندی کالاهای خود کنید. 

ادامه مطلب ...

پرخوری و کاهش فعالیت بدنی و تأثیر بلند مدت آن

بررسی ها نشان می دهند تنها یک دوره کوتاهِ پرخوری و کاهش فعالیت بدنی اثرات سوء بلند مدتی روی وزن و چربی ذخیره شده بدن دارد به طوری که این اثرات حتی سال ها پس از کاهش وزن در بدن باقی می مانند و ممکن است چند سال بعد منجر به چاقی شوند. براساس مطالعه محققین سوئدی افزایش وزن افراد، حتی اشخاصی که مرتب ورزش می کنند و تغذیه متعادل دارند، می تواند ناشی از افزایش کالری دریافتی و کاهش فعالیت های بدنی، حتی به مدت بسیار کوتاه، در سالیان گذشته باشد.

برای انجام این مطالعه از 18 داوطلب خواسته شد به مدت چهار هفته فعالیت های بدنی خود را برای مدتی کوتاه متوقف کرده و بیشتر از گذشته غذا مصرف کنند. این افراد به طور میانگین 6.4 کیلوگرم وزن اضافه کردند و ظرف شش ماه بوسیله ورزش و تغذیه مناسب توانستند وزن خود را به حد نرمال برسانند. اما تمامی این افراد یک سال بعد بدون اینکه ورزش را متوقف کنند و کالری دریافتی خود را افزایش دهند دچار افزایش حجم در توده چربی بدن خود شدند و این روند افزایشی حتی تا دو سال و نیم بعد نیز ادامه پیدا کرد.

مقایسه این اشخاص با افرادی که به همان نسبت ورزش می کنند و به همان اندازه کالری دریافت می کنند، اما فعالیت بدنی خود را هیچ گاه قطع نکرده و پرخوری نیز نمی کنند، نشان می دهد حتی وقفه ای کوتاه در انجام فعالیت های بدنی و رعایت نکردن اصول تغذیه می تواند در سال های آتی منجر به اضافه وزن گردد.

 منبع:

www.eurekalert.org

A moment on the lips, a year on the hips

Short-term excessive food consumption can have long-term health effects

24-Aug-2010

ردیابی E.coli: روشی نوین برای تشخیص این باکتری


محققین فیلیپینی روش جدیدی را ابداع کردند که به کمک آن می توان به وجود باکتری E.Coli در گوشت چرخ کرده در کمتر از یک ساعت پی برد.

در این شیوه، که به گفته متخصصان صنایع غذایی دانشگاه پردوی فیلیپین می توان گونه های مختلف این باکتری را نسبت به روش های معمول یک ساعت سریعتر ردیابی کرد، از طیف نمای مادون قرمز استفاده می شود. هم اکنون در آزمایشگاه های تشخیص جرم و بسیاری دیگر از مراکز بهداشتی و درمانی طیف نمای مادون قرمز کاربرد گسترده ای دارد.

باکتری E.Coli یا اشرشیا کلای به صورت طبیعی در روده انسان و حیوان زندگی می کند و از میان صدها گونه آن E.Coli 0157:H7 از همه مهلک تر است. گفته می شود عامل اصلی آلودگی به این باکتری رعایت نکردن مسائل بهداشتی در حین فرایند قصابی است.  


منبع:


New, faster method of detecting E. coli devised

By MANILA BULLETIN ONLINE

September 1, 2010

باکتری های عامل فساد خیارشور و کمک آن ها به محیط زیست



محققین یک مرکز تحقیقات کشاورزی در آمریکا به تازگی روشی را پیش روی صنعت نساجی قرار داده اند که توسط آن با کمک نوعی از باکتری ها، که در حین فرایند تخمیر خیار شور عامل قرمز شدن پوست خیار هستند، می توان رنگ موجود در پساب صنعتی را تصفیه کرد.


برخی گونه های لاکتوباسیلوس هنگامی که در معرض تارترازین ، نوعی افزودنی که در تولید خیارشور به کار می رود،قرار می گیرند، رنگ قرمز تولید می کنند. ایلنی پرز دیاز و همکاران وی در موسسه تحقیقات کشاورزی (َARS) آمریکا در تحقیقات خود روی این باکتری به این نتیجه رسیدند که از آن می توان برای تصفیه رنگی به نام آزو استفاده کرد.این ماده در صنایع نساجی برای انتقال رنگ های قرمز و نارنجی و زرد به پارچه کاربرد داشته و در صورت تصفیه نشدن می تواند پساب صنعتی را آلوده کند. نتایج این مطالعه در نشریه میکروبیولوژی کاربردی منتشر شده است.
این کشف مهم زمانی صورت گرفت که متخصصین میکروبیولوژی مشغول تحقیق روی فساد قرمز خیارشور و عامل بوجود آورنده آن بودند. آنها لاکتوباسیلوسهای عامل این فساد را ایزوله کرده و این باکتری ها را به شیشه های حاوی خیارشور منتقل نمودند. خیارشور هایی که حاوی تارترازین بودند همگی قرمز رنگ شدند، اما نمونه هایی که حاوی ترمریک بودند و آن هایی که هیچ افزودنی خاصی نداشتند فساد نشدند. بر اساس گزارش محققین، از میان هفت روشی که برای جلوگیری از فساد قرمز امتحان شدند افزودن بنزوات سدیم بهترین گزینه است.

منبع:
Pickle Spoilage Bacteria May Help Environment
ScienceDaily
Sep. 17, 2010