بقایای نشاسته که در سنگ های آسیاب 30 هزار ساله یافت شده اند بیانگر این موضوع هستند که انسان های ماقبل تاریخ، برخلاف تصور رایج که آن ها را گوشتخوار می داند، از نوعی نان در برنامه غذایی خود استفاده می کرده اند.
یافته ها نشان می دهند اروپائیان در عصر حجر ریشه برخی گیاهان را آسیاب کرده و پس از تبدیل آرد به خمیر از آن نان تهیه می کردند. به گفته محققین ایتالیایی این نان مسطح بوده و فقط آرد و آب در تولید آن به کار می رفته است. برای پختن آن از یک سنگ مسطح داغ استفاده می شده و پس از آنکه محققین پخت این نان را شبیه سازی کردند نانی ترد ولی بدون طعم به دست آمده است. سنگ های آسیاب مذکور که اندازه آن برابر با کف دست یک انسان بالغ بوده است در ایتالیا، روسیه و جمهوری چک یافت شده اند.
پیش از این علاوه بر اینکه تصور می شد که پخت نان تنها 20 هزار سال قدمت دارد انسان های ماقبل تاریخ را گوشتخوار می پنداشتند. طرفداران رژیم غذایی ماقبل تاریخ از رژیمی که تنها حاوی گوشت بدون چربی، سبزیجات و میوه جات است استفاده می کنند. این رژیم اولین بار بوسیله یک متخصص گوارش به نام Walter L. Voegtlin باب شد. وی در کتابی که در سال 1975 منتشر کرد این رژیم غذایی را بدلیل مزایایی که برای آن ذکر کرده مناسب و مفید معرفی کرده است.
منبع:
Reuters
سلام .
مثل همیشه جالب بود
موفق باشید.
فکر کنم ما ایرانی ها با این مصرف نونی که داریم آسیاب هایی با قدمت بیشتر هم داشته باشیم اما هنوز کشف نشده !
جالب بود ممنون
سلام ممنون از حضور گرمت
من هم به دکتر ارادت زیادی دارم دوست عزیز خواهش می کنم هر طور مایلی عمل کن
به امید دیدار دوباره
در پناه حق باشی
سلام
خیلی عالی بود عزیزم...........
با چه اسمی لینکت کنم
[قلب][ماچ][زبان]