محققین فیلیپینی روش جدیدی را ابداع کردند که به کمک آن می توان به وجود باکتری E.Coli در گوشت چرخ کرده در کمتر از یک ساعت پی برد.
در این شیوه، که به گفته متخصصان صنایع غذایی دانشگاه پردوی فیلیپین می توان گونه های مختلف این باکتری را نسبت به روش های معمول یک ساعت سریعتر ردیابی کرد، از طیف نمای مادون قرمز استفاده می شود. هم اکنون در آزمایشگاه های تشخیص جرم و بسیاری دیگر از مراکز بهداشتی و درمانی طیف نمای مادون قرمز کاربرد گسترده ای دارد.
باکتری E.Coli یا اشرشیا کلای به صورت طبیعی در روده انسان و حیوان زندگی می کند و از میان صدها گونه آن E.Coli 0157:H7 از همه مهلک تر است. گفته می شود عامل اصلی آلودگی به این باکتری رعایت نکردن مسائل بهداشتی در حین فرایند قصابی است.
منبع:
New, faster method of detecting E. coli devised
By MANILA BULLETIN ONLINE
September 1, 2010
سلام دوست عزیز امر کردید خدمت رسیدیم راستش من تازه کار هستم خوشحال میشم به وبتون سربزنم مطلب جالبی بود از این عرب ها هر چی بگید بعید نیست به قول ترکها بودی کی وار خوشحال میشم به وبلاگ ما هم توسایت تکبرگ سر بزنید نمیدونم شنیدید اسمشو یا نه ولی واقعا محیط دوست داشتنی هستش ادرس منم www.ajdar.takbarg.ir است موفق باشیدو جاری